Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Widex Moment 440

€1450,- (incl. BTW)

De Widex Moment staat al jaren bekend om het natuurlijke en comfortabele geluid van het hoortoestel. Slechthorenden die een Widex hoorapparaat gebruiken, blijven doorgaans bij vervanging voor dit merk toestellen kiezen. De Widex Moment 440 staat ook bekend om zijn innovatie. Dit type is het splinternieuwe hoortoestel van de Widex hoortoestellen en is het eerste zelflerende hoortoestel te wereld. Hiermee is een nieuw tijdperk voor hooroplossingen begonnen.

Het hoortoestel beschikt over een nieuwe krachtige Fluid Sound Controller die alle automatische verwerkingen nauwkeuriger en sneller behandelt dan ooit tevoren. De Fluid Sound Analyzer analyseert intuïtief de geluidsomgeving en geeft prioriteit aan de belangrijkste geluidsbronnen, Hierdoor wordt de omgeving nog beter in kaart gebracht.

De Widex Moment onthoudt door het zelflerend systeem de voorkeuren van de gebruiker in elke omgeving. Dit is onmiddellijk hoorbaar, zelfs wanneer de gebruiker de betreffende locatie nog nooit heeft bezocht. De app geeft extra gemak. Je kan hiermee het volume aanpassen en dempen. Zowel oplaadbaar als in batterij versie beschikbaar.

Prijs is in combinatie met een ZorgVrij Pakket, deze is inclusief aanpassing, service en onderhoud, 5 jaar garantie, batterijen, schoonmaak en onderhoudsartikelen. Neem contact met ons op of klik hier voor meer informatie over de prijs.

  • Het klassieke Widex geluid, warm en comfortabel
  • Het eerste zelflerende hoortoestel,
  • De Fluid Sound Analyzer van Widex analyseert intuïtief de geluidsomgeving en geeft prioriteit aan de belangrijkste geluidsbronnen
  • Made for Iphone en dus te koppelen aan Apple apparaten om draadloos muziek te streamen en te telefoneren
  • Dankzij de heldere geluidskwaliteit is het met name een geschikt hoortoestel voor mensen die moeilijk kunnen wennen aan scherpe geluiden en op zoek zijn naar de beste oplossing in complexe hoorsituaties

Afspraak maken Private Lease

Widex Moment 440
v.a.
€1450
Widex Moment 440
Widex Moment 440
Widex Moment 440

Gerelateerde producten

Afspraak maken?