Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Versta spraak optimaal met onzichtbare hoortoestellen

    Al verkrijgbaar v.a € 185,- (na aftrek vergoeding)  in het Comfort segment

 

Deze hoortoestellen zitten verborgen in uw oren en zijn op maat gemaakt om precies in uw oren te passen. Zelfs de kleinste, onzichtbare* uitvoeringen bieden uitstekende geluidskwaliteit zonder concessies. Dankzij de nieuwste technieken kunt u duidelijk alle geluiden rondom u horen en actiever deelnemen aan gesprekken, zelfs in lawaaiige omgevingen.Het is niet alleen heel fijn om een mooie discrete oplossing te hebben maar door het maatwerk zitten ze ook nog eens heel comfortabel en zijn ze gemakkelijk in te doen.

Het Twentsch Hooratelier beschikt sinds kort over een speciale 3D scanner waarmee we heel nauwkeurig hoortoestellen in het oor op maat kunnen maken. Deze 3D scanner maakt het voor ons mogelijk om op maat gemaakte hoortoestellen in het oor nog kleiner te maken.

 

Uniek proces voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort

3D scan van uw oor

Na u uitgebreid getest te hebben maken we met behulp van een 3D scanner een nauwkeurige scan van uw oorafdruk. Hiermee brengen we uw volledige oorschelp en gehoorgang ik kaart.  Deze scan sturen wij digitaal op naar het laboratorium van onze leverancier.

Digitaal 3D model

Samen met de leverancier gaan we uw onzichtbare hoortoestellen vorm geven. Met speciale software maken we een digitaal model en controleren we of deze voldoet aan uw wensen. Hierbij houden we rekening met de vorm van uw oor, uw gehoorverlies en het akoestische effect van uw oorschelp.

De schaal wordt met een geavanceerde 3D printer gemodelleerd waarna alle technologie met de hand ingebouwd wordt. Het voordeel van dit gedeeltelijke digitale proces is dat de foutmarge nagenoeg nihil is en uw hooroplossing perfect past.

Volledig op maat gemaakt

Het resultaat is een ontzettend klein hoortoestel voor in uw oor. Het toestel is volledig naar wens vorm te geven. U heeft keuze uit verschillende kleuren, modellen en technologie niveau’s.

Optimale instelling

Naast een perfecte pasvorm is een goede instelling minstens zo belangrijk. Bij de aanpassing gebruiken we daarom een Real Ear Measurement systeem waarmee we het hoortoestel samen met u gaan instellen door exact op het trommelvlies te meten hoe uw het geluid hoort.

Tijdens deze meting corrigeren we heel nauwkeurig uw gehoorverlies en houden we rekening met de akoestische effecten van uw oorschelp, elk oor is immers anders.

 

Een volledige persoonlijke hooroplossing. Comfortabel en met een zeer natuurlijk geluid!

 

Nieuwsgierig of dit ook voor u mogelijk is? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken?