Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Goede gezondheid van je oren is ontzettend belangrijk. Bij het Twentsch Hooratelier voelen we ons ook verantwoordelijk voor de juiste bescherming van jouw gehoor. Daarom bieden we alleen de beste en meest innovatieve gehoorbescherming aan. Universeel of op maat en gemaakt door ervaren en gecertificeerde audiciens. Al filters gekocht? Geen probleem, bij ons zijn filters en maatwerk apart verkrijgbaar, standaard met gratis afdichtingscontrole.

Twentsch Hooratelier staat voor kwaliteit, en snelle en fijne service. Daarom beloven we dat je binnen een week kan genieten van je op maat gemaakte doppen. Op maat gemaakte zwemdopjes zijn zelfs direct al klaar.

Gehoorbescherming

Schadelijkheid van geluid wordt vaak onderschat. Teveel lawaai en een te lange blootstelling aan geluid kunnen meerdere negatieve effecten hebben op je gezondheid en je gehoor beschadigen. Zorg dat het gehoor geen onnodig risico loopt.

We werken samen met Dynamic Ear Company, een organisatie met een eigen onderzoekscentrum op het technologie park in Delft. Hier ontwikkelen ze filters van het merk Crescendo, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo bescherm je je gehoor optimaal, blijft het geluid natuurlijk klinken en geniet je optimaal van alle mooie momenten.

Naast bescherming tegen geluid maken we ook zwemdoppen op maat voor groot en klein. Heb je een buisje in je trommelvlies, snel een oorontsteking of vind je teveel water in je oor niet prettig? Onze audiciens maken op een professionele manier de mooiste zwemdoppen.

Afspraak maken?