Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Onze winkel

Het beste wat u uw oren kunt bieden.

Daarvoor kunt u nu terecht bij het Twentsch Hooratelier. Wij hebben alles in het werk gesteld om u de meest geavanceerde hoorwinkel van Twente te bieden. Volledig geluidswerende ruimtes, speciale meetcabines om de kleinste defecten aan het gehoor te kunnen ontdekken en de mooiste apparatuur om inzichtelijk te maken wat de beste hooroplossing is voor u.

Dit alles in een fijne sfeer, met een heerlijk kopje koffie en een service met een glimlach. Wij doen er alles aan om de weg naar de beste oplossing zo aangenaam mogelijk te maken. Nu ook in Borne. Hier kunt u ons vinden in het gezondheidscentrum ‘de Poort van Borne’.

Wij zijn wij?

Eugene ”In mijn loopbaan heb ik alle facetten binnen de hoorbranche leren kennen.  Ik begon mijn loopbaan bij een grote keten, waarna ik jaren een zelfstandige hoorwinkel heb mogen leiden in Delft. In het laatste jaar voor de start van onze winkel heb ik een toonaangevend hoortoestellenmerk vertegenwoordigd. In al deze functies heb ik volop de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en een echte professional te worden. Hierdoor heb ik mijzelf onder andere kunnen specialiseren in onzichtbaar maatwerk en de nieuwste hoortechnieken.

Wij wilden terug naar Twente en altijd al graag voor onszelf beginnen. Als geboren Tukkers was het voor ons een logische stap om een hoorwinkel in Enschede te beginnen. Een die klaar is voor de nieuwe generatie, die voldoet aan de beste eisen en waarbij klanten volledige vrijheid in merk, techniek en prijs hebben.

Mandy ‘’Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij KLM als stewardess. Ik vind het heel fijn om mensen echt persoonlijk aandacht te geven en daarbij staat service altijd op nummer één.  Elke reis moet een fijne beleving zijn, diezelfde standaard mogen onze klanten ook verwachten in ons hooratelier’’

Bianca (Audicien) komt uit een ondernemers gezin en heeft jarenlang in een klein familiebedrijf gewerkt, hierdoor weet ze hoe fijn het is om je klanten goed te kennen.
 
Bianca: ”Het is mijn doel om al het moois om u heen weer optimaal te laten beleven. Ik krijg veel positieve energie als u blij bent met de hooroplossing en onze geboden service. De mogelijkheid bij het Twentsch Hooratelier om vrij te kiezen uit alle merken en types vindt ik daarom erg fijn”.
 
Door haar persoonlijke betrokkenheid past zij perfect bij het Twentsch Hooratelier. We zijn erg blij met haar in ons team.
Ellen (Audicien in opleiding) draagt zelf al jaren hoortoestellen. Daardoor weet zij als geen ander hoe het is om minder goed te horen en welke problemen dit met zich mee kan brengen. Als ervaringsdeskundige en hoorcoach een waardevolle versterking voor ons team.
Ellen ”Ik ben heel gelukkig dat ik mijn passie kan uitoefenen bij het Twentsch Hooratelier. Vanuit mijn eigen ervaring en mijn expertise als hoorcoach en ervaringsdeskundige begeleid ik u graag in uw traject naar de beste hooroplossing. Ik ‘wandel’ graag een eindje met u mee om samen met u het optimale eruit te halen. Mijn lijfspreuk: “Blijf vitaal en laat je horen”.
Als hoorcoach is zij gespecialiseerd in aanpassingen voor op uw werkplek en verschillende hulpmiddelen voor de meest uitdagende situaties. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de spraak-naar-tekst app AVA, microfoons voor in gezelschap of andere accessoires dan vertelt Ellen u hier graag meer over.
Kom gezellig kennis maken, u bent van harte welkom in onze winkel

 

Alvast oriënteren? Klik hier voor meer informatie over al onze hoortoestellen
Afspraak maken?