Afspraak maken Afspraak maken

Prijs

De daadwerkelijke prijs van een hoortoestel hangt af van de technische kenmerken, de aanpassing, de service en het onderhoud en het aantal jaren garantie dat u heeft. Bij het Twentsch Hooratelier heeft u volledige keuzevrijheid en bepaalt u waarvoor u betaalt. Hoeveel de hoortoestellen u dan kosten is afhankelijk van de mogelijke vergoeding van uw zorgverzekering of het belastingvoordeel.

Techniek

De prijs van een hoortoestel wordt bepaald door de geavanceerdheid van de techniek. Het hangt er dus vanaf wat u ermee wilt doen en wat u ervan verlangt. Zoekt u een eenvoudig hoorhulpmiddel voor de televisie en 1-op-1-gesprekken, of zoekt u een oplossing die u in de meest lastige luistersituaties zo goed mogelijk laat verstaan? Het hangt er dus helemaal van af in welke luistersituaties u terecht komt, hoe vaak dat gebeurt, en hoe belangrijk u het vindt dat u in die situatie zo goed mogelijk kunt verstaan. Hoe geavanceerder deze techniek, hoe natuurgetrouwer de geluidskwaliteit.

Aanpaskosten

De techniek van een hoortoestel is heel belangrijk. Echter zonder een goede aanpassing maakt u hier niet optimaal gebruik van en kan het hoortoestel slecht functioneren. Een goede aanpassing is essentieel en hiervoor wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen om samen met u het beste resultaat eruit te halen. De eerste periode bestaat uit een uitgebreide intake, een nauwkeurige aanpassing en meerdere controles. Bij het Twentsch Hooratelier krijgt u bij elk hoortoestel altijd een tevredenheidperiode van 3 maanden. Kunt u binnen 3 maanden niet wennen aan het hoortoestel? Dan kunt u deze omruilen voor een ander type en u krijgt u het eventueel teveel betaalde bedrag retour.

Service & onderhoud

Het succes van het dragen van een hoortoestel is mede afhankelijk van de conditie van uw gehoor en de technische staat van het hoortoestel. Daarom zijn regelmatige controles van belang. Deze controles bestaan uit een inspectie van uw oor, volledige hoorscreening, reiniging en onderhoud van uw hoortoestel én kleine reparaties. Bij de prijs van een hoortoestel is service en onderhoud voor een lange periode inbegrepen. Dit betekent dat u meerdere jaren tweejaarlijks een controle krijgt. Wat wij wél belangrijk vinden, is dat u kunt kiezen.

Uitgebreide garantie

Standaard krijgt u van ons 5 jaar garantie op uw hoortoestel. Dit betekent 5 jaar geen kosten aan grote reparaties. Door de vele handelingen en de verzadiging (door bijvoorbeeld huidvet, oorsmeer en transpiratie) kan dit met name in de laatste gebruiksjaren veel in kosten schelen.

Bij het Twentsch Hooratelier vinden wij het belangrijk dat een goede oplossing ook betaalbaar is. Wij bieden u daarom verschillende optie’s.

 

Zorgvrij: U betaald een zeer voordelige prijs voor het hoortoestel en daarnaast een vast laag bedrag per maand voor alle service en nazorg. Hierdoor is de aanschaf van een beter hoortoestel betaalbaar en bent uw verzekerd van een top service waarbij alles in inbegrepen. In het zorgvrij pakket is inbegrepen: De aanpassing, service en onderhoud, audiologische controles, uitgebreide garantie, batterijen, onderhoud en schoonmaak artikelen(filters, domes en schoonmaakdoekjes). Daarnaast krijgt u 20% korting op accessoires en maatwerk.

Hoorcompleet: Een vast bedrag waarbij alles is inbegrepen: het hoortoestel, de aanpassing, service en onderhoud, audiologische controles, uitgebreide garantie en zelfs batterijen, onderhoud en schoonmaakartikelen (filters, domes en schoonmaakdoekjes). Het Hoorcompleet programma is een professioneel pakket omringd met volledige hoorzorg en top service. Het dragen van een hoortoestel is hierdoor betaalbaar en perfect geregeld.

Reguliere aanschaf: Aanschaf voor de reguliere prijs. De aanpassing, nazorg en garantie zijn hierbij inbegrepen. Dit is exclusief batterijen, onderhoud en schoonmaak artikelen.

Afspraak maken?