Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

De Widex hoortoestellen worden gemaakt door de fabrikant Widex. Widex is op het moment één van de grotere fabrikanten van hoortoestellen ter wereld. Het bedrijf verkoopt in meer dan 100 landen wereldwijd en hebben duizenden werknemers verspreid over de wereld.

Widex staat bekend als één van de meest innovatieve bedrijven als het aankomt op hoortoestellen. Dit heeft geresulteerd in hoortoestellen met een meer dan uitstekende geluidskwaliteit, draagcomfort en natuurlijk gebruiksgemak.

De Widex hoortoestellen van het Twentsch Hooratelier

Bij het Twentsch Hooratelier bieden wij verschillende modellen van de Widex hoortoestellen aan. Wij voeren in het assortiment de Widex Moment 440, de Widex Evoke 330 en de Widex Unique 440. Hiervan is de Widex Unique 440 de meest geavanceerde en veelzijdige optie van deze serie. De Widex Unique 440 heeft de mogelijkheid om niet gewenste geluiden weg te filteren terwijl u daarnaast zachte geluiden en spraak wel goed kan horen.

Wat maakt Widex uniek?

Door de geweldige geluidskwaliteit zijn de Widex hoortoestellen bij uitstek geschikt voor mensen die moeilijk kunnen wennen aan scherpe geluiden. De Widex hoortoestellen zijn zelflerend, iets wat deze hoortoestellen ontzettend uniek maken. Door het zelflerende vermogen onthoudt het hoortoestel de voorkeuren van een gebruiker in een specifieke omgeving. Zelfs wanneer een gebruiker een bepaalde locatie nog nooit heeft bezocht is dit meteen hoorbaar.

De Widex hoortoestellen zijn daarnaast te koppelen aan Apple apparaten. Deze koppeling maakt het voor u mogelijk om via het hoortoestel draadloos te kunnen telefoneren of draadloos muziek te kunnen streamen.

De prijs van deze hoortoestellen is in combinatie met het ZorgVrij Pakket. In dit pakket zit het volgende:

  • Service en onderhoud;
  • 5 jaar garantie;
  • batterijen;
  • Schoonmaak en onderhoudsartikelen.

De service van het Twentsch Hooratelier

Bent u nou nieuwsgierig geworden naar de Widex hoortoestellen of wilt u meer informatie? Kom dan gerust een keer een kopje koffie drinken bij ons, of neem contact met ons op. Ons streven is om de meest geavanceerde hoorwinkel van Twente te kunnen bieden.
Wij hebben dan ook ruimtes die volledig geluidswerend zijn en speciale meetcabines om alles te kunnen meten aan uw gehoor. Wij kunnen op deze wijze zichtbaar maken wat de beste hooroplossing is voor u. Wij zijn zes dagen per week geopend en volledig aangepast naar de nieuwe situatie.

Afspraak maken?