Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Het Hoorcompleet private lease programma is een professioneel private lease pakket omringd met volledige hoorzorg en top service. Het dragen van een hoortoestel is hierdoor betaalbaar en perfect geregeld. We selecteren samen met u een hoortoestel en het verzorgingspakket dat het beste bij u past. U bent niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. U bespaart uw eigen risico en betaald een vast bedrag per maand.

Audiometrische controles

Het succes van het dragen van een hoortoestel is mede afhankelijk van de conditie van uw gehoor. Daarom is een regelmatige controle van essentieel belang. De audiciens van het Hooratelier zijn speciaal opgeleid om u het beste advies te geven als het om uw gehoor gaat. De audiometrische aanpassing bestaat uit: inspectie van het oor, volledige hoormeting, de intake, speciale IG-(insertion gain) meting waarbij we het toestel instellen door exact te meten hoe geluid op het trommelvlies aankomt. Tijdens de tussentijdse controle afspraken wordt indien nodig bovenstaande herhaald om alles up to date te houden.

3-Jaarlijkse vervanging

Ook al verzorgd u uw hoortoestel goed, na verloop van tijd kunnen speakers minder gaan functioneren. De pasvorm kan veranderen en de software van uw hoortoestel is wellicht verouderd. Ook kan de kwaliteit van uw gehoor veranderen. Dit kan ertoe leiden dat uw verstaan niet meer optimaal is. Door regelmatige controle en het 3- jaarlijks vervangen van uw hoortoestel, bent u er altijd zeker van dat uw hoortoestel en uw gehoor in topconditie zijn. Het Hoorcompleet private lease programma wordt aangegaan voor 3 jaar en start vanaf het leveren van de hoortoestellen.

Veilig en eenvoudig onderhoud

Bij iedere controle krijgt u een compleet pakket mee om uw hoortoestel te verzorgen, inclusief een nieuwe set batterijen of accu’s. Zo heeft u altijd voldoende verzorgingsmiddelen en producten in huis om uw toestel en uw gehoor optimaal te laten functioneren.

Een vast bedrag per maand

Ook de financiële kant van het Hoorcompleet private lease programma is bijzonder aantrekkelijk. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van het hoortoestel, controles, batterijen en een verzorgingspakket. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Het hoortoestel heeft 3 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze hoorzorg staat garant voor absolute kwaliteit. Onze hoortoestellen en accessoires zijn zorgvuldig geselecteerd. We hebben daarbij uitsluitende gekozen voor topmerken.

Tevredenheidsgarantie

Voor alle hoortoestellen die het Twentsch Hooratelier levert geldt onze unieke tevredenheidsgarantie. Mocht u niet kunnen wennen aan de hoortoestellen gedurende de tevredenheidsperiode van 3 maanden, dan krijgt u de door u betaalde maanden retour.

  • Uitsluitend A-merken
  • Vrije keuze zonder invloed van zorgverzekeraars
  • 3 jaar garantie
  • U bespaart het eigen risico
  • 3 jaarlijkse vervanging van uw hoortoestel
  • Maandelijks een vast bedrag en overzichtelijke kosten
  • Kosteloos onderhoud van uw hoortoestel
  • Inclusief service en onderhoudsproducten
  • Keuze uit alle hoortoestellen

De voordelen

Het Hoorcompleet private lease programma geeft veel voordelen, gemiddeld lage kosten en zorgt dat je meestal binnen een dag geholpen bent. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, het toestel en onze pakketten bieden wij de beste oplossing voor u.

Afspraak maken?