Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

ReSound ONE 961

€1450,- (incl. BTW)

De ReSound ONE 961 met de M&RIE luidspreker is een baanbrekende innovatie in de ReSound hoortoestellen. De M&RIE is een luidspreker met een ingebouwde extra microfoon in het oor. Deze nieuwe microfoon zit op de plek waar van nature u het geluid ook zou horen. Het hoortoestel maakt hierbij gebruikt van uw eigen persoonlijke oorschelp effect die net zo uniek is als onze vinger afdruk. Het geluid is hierdoor voor u nog natuurlijker en helderder. Er is geen enkel ander hoortoestel die beschikt over deze technologie.

Met de ‘All Acces Directionality’ technologie kunt u 360 graden het geluid waarnemen. De ReSound ONE focust zich op dat moment op het geluid dat voor u belangrijk is. Is er erg veel rumoer om omgevingsgeluid dan kunt u met de ‘Ultra Focus’ technologie een-op-een gesprekken nog verder naar voren halen en wordt het omgevingsgeluid naar de achtergrond gebracht. Op deze manier kost het veel minder inspanning om goed te verstaan in drukke gezelschappen.

Overige opties ReSound ONE

Het ReSound ONE hoortoestel beschikt tevens over:

  • Breedband streaming : dit zorgt voor een mooiere geluidsweergave bij het streamen van muziek. Tevens treedt er bij het streamen van telefoongesprekken geen vertraging op, u hoeft dus geen 3 seconden te wachten totdat de verbinding tot stand komt. U bent direct in staat uw gesprekspartner te woord te staan. Het toestel is volledig compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch en met 90% van de Android-telefoons.
  • Oplaadbaarheid: deze accu heeft een extra lange gebruiksduur. Gebruikers profiteren van een ingebouwde lithium-ion accu die 24 uur werkt, zelfs als er de helft van de tijd wordt gestreamd.

Prijs is in combinatie met een ZorgVrij Pakket, deze is inclusief aanpassing, service en onderhoud, 5 jaar garantie, batterijen, schoonmaak en onderhoudsartikelen. Neem contact met ons op of klik hier voor meer informatie over de prijs.

 

  • Met M&RIE technologie voor een nog persoonlijker geluidservaring
  • Direct streaming met zowel Apple als Android telefoons
  • Helder spraakverstaan in elke omgeving
  • Superieure geluidskwaliteit tijdens streamen
  • Eenvoudig bedienen met de Smart App
  • De oplader is intuïtief en gemakkelijk in gebruik
  • Accugebruiksduur van minimaal 24 uur
  • Gemakkelijke fijnafstelling op afstand via de ReSound e-Assist live

Afspraak maken Private Lease

 ReSound ONE 961
v.a.
€1450
 ReSound ONE 961
 ReSound ONE 961
 ReSound ONE 961

Gerelateerde producten

Afspraak maken?