Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Hoortoestellen

ReSound bestaat sinds 1943 en is inmiddels actief in meer dan 80 landen over de gehele wereld. De hoortoestellen van ReSound staan bekend voor een aantal interessante innovaties van de hoortoestellen door de jaren heen. Zo bracht ReSound ooit de WDRC en de DFS uit. De WDRC (Wide Dynamic Range Compression) was verantwoordelijk voor een nieuwe manier van hoe geluid verwerkt werd. De DFS (Digital Feedback Supression) was een van de eerste systemen op de markt die effectief de vervorming van geluid tegen ging.

De ReSound hoortoestellen in ons assortiment

Bij het Twentsch Hooratelier voeren wij verschillende uitvoeringen van de ReSound hoortoestellen. Ieder model heeft zijn of haar eigen pluspunten. Wat al deze modellen algemeen hebben is dat deze hoortoestellen voor een ontzettend fijne geluidsbeleving zorgen met veel diepgang, dynamiek en ritme.

De ReSound hoortoestellen zijn geschikt voor breedband streaming. Hiermee kunt u bijvoorbeeld bellen of muziek afspelen met uw hoortoestel. De hoortoestellen van ReSound zijn geschikt voor zowel iPhone, iPad, iPod Touch en voor 90% van de Android-telefoons. Groot bijkomstig voordeel is dat er geen vertraging optreedt wanneer u wilt bellen. Hierdoor hoeft u niet enkele seconden te wachten tot er een verbinding tot stand komt.

De service van het Twentsch Hooratelier

Bent u nou nieuwsgierig geworden naar de ReSound hoortoestellen of wilt u meer informatie? Kom dan gerust een keer een kopje koffie drinken bij ons, of neem contact met ons op. Tevens is het bij ons mogelijk om een afspraak te maken voor bij u thuis.

Bij het Twentsch Hooratelier hebben wij ruimtes die volledig geluidswerend zijn. Speciale meetcabines zijn aanwezig om uw geluid goed door te kunnen meten. Op deze wijze kunnen wij volledig zichtbaar maken wat de beste hooroplossing is voor u. Wij zijn zes dagen per week geopend en zijn volledig aangepast naar de nieuwe situatie.

Afspraak maken?