Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Phonak Paradise P90

€1450,- (incl. BTW)

De Phonak Paradise P90 is de opvolger van de populaire Marvel technologie. De Phonak Paradise P90 is ontwikkeld om een nog helderder en natuurlijker geluid te leveren. Hiervoor beschikt de Paradise over een aantal nieuwe unieke functies.

Een van deze functies is de tik-controle, waarmee spraakbediening zoals Siri of Google Assistant kan worden geactiveerd. Ook kunt u met de tik-controle inkomende telefoongesprekken beantwoorden of de gestreamde muziek pauzeren. Uniek daarbij is dat u actief 2 apparaten tegelijk kan gebruiken. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe PRISM chip, die 2 keer zoveel geheugen levert. Zo kunt u via uw tablet luisteren naar uw favoriet muziek en tegelijk een telefoongesprek beantwoorden op uw telefoon. U kunt de Phonak Paradise daarbij aan maar liefst 8 apparaten koppelen.

Een andere nieuwe technologie in de Phonak Paradise is de bewegingssensor.  Deze detecteert uw bewegingen en combineert dit met de akoestische sensoren om zich te kunnen focussen op de meest belangrijkste geluiden. Daarbij geeft de vernieuwde Speech Enhancer spraak nog natuurlijk door. Gecombineerd met de gepersonaliseerde ruisonderdrukking kosten de gesprekken een stuk minder inspanning. Deze technologie de ‘Dynamic Noise Cancellation’ kunt u in real time bijstellen via de myPhonak-app voor een nog persoonlijker luisterervaring.

Prijs is in combinatie met een ZorgVrij Pakket. Deze is inclusief aanpassing, service en onderhoud, 5 jaar garantie, batterijen, schoonmaak en onderhoudsartikelen. Neem contact met ons op of klik hier voor meer informatie over de prijs. 

  • Handsfree telefoneren met zowel Apple als Android telefoons
  • Een geweldig natuurlijk en comfortabel geluid
  • Beschikbaar in verschillende varianten met bijvoorbeeld ringleiding, een batterij of oplaadbaar
  • Direct te koppelen aan een RogerSelect, een geweldige microfoon voor vergaderingen of gezeldschap
  • Een betere focus op belangrijke geluiden door de bewegingsensor
  • Zachte spraak uitstekend verstaan met de Speech Enhancer
  • Op afstand in te stellen door onze audicien

Afspraak maken Private Lease

Phonak Paradise P90
v.a.
€1450
Phonak Paradise P90
Phonak Paradise P90
Phonak Paradise P90

Gerelateerde producten

Afspraak maken?