Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Met de hoortoestellen van de Starkey Livio kunt u gebruik maken van een zeer goed comfort en van een uitstekende geluidskwaliteit. Het hoortoestel maakt gebruik van de Hearing Reality technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat u zelfs in moeilijke omgevingen alles kunt verstaan.

De Starkey Livio hoortoestellen zijn gepresenteerd door het Amerikaanse Starkey, wat bekend staat als één van de grotere fabrikanten van hoortoestellen ter wereld.Deze hoortoestellen staan bekend om de innovatieve oplossingen en de uitgebreide mogelijkheden die zij bieden. De verschillende variaties van de Starkey Livio zitten namelijk vol met de nieuwste technieken en sensoren.

De mogelijkheden van de Starkey Livio

Maar welke mogelijkheden bieden deze hoortoestellen nou? In de basis bieden alle varianten van de Starkey Livio hoortoestellen een uitstekende geluidskwaliteit en draagcomfort. Ook is het mogelijk het hoorapparaat te koppelen aan uw mobiel waardoor streamen, bellen en muziek luisteren vanaf nu mogelijk is middels uw hoorapparaat.

De meest uitgebreide versie van het product biedt ook nog extra opties. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk gemaakt om zowel uw mentale als fysieke gezondheid te meten bij de 2400 versie. Ook is deze versie van het hoorapparaat in staat om te meten wanneer u valt.
Mocht u dit overkomen dan zullen personen uit uw omgeving gealarmeerd worden zodat u direct hulp kunt ontvangen. De meest unieke uitvoering van de drie die wij aanbieden, de Starkey Livio AI 2400 heeft zelfs de optie om een gesproken taal te vertalen.

Verschillende opties Starkey Livio

Bij het Twentsch Hooratelier bieden wij dus verschillende versies aan van de Starkey Livio. Namelijk de Starkey Livio 1600, 2000 en 2400. De verschillende modellen van deze hoorapparaten bieden verschillende mogelijkheden voor u.

Starkey Livio 1600
Dit hoortoestel biedt een zeer goed comfort en geluidskwaliteit. De 1600 uitvoering is net zoals de andere uitvoeringen te koppelen aan de mobiel. Hierdoor wordt mobiel bellen of muziek luisteren mogelijk voor u via het hoortoestel. De 1600 uitvoering is op te laden middels de Lithium-lom technologie.

Starkey Livio 2000
Ook deze uitvoering is te koppelen aan de mobiel, maakt gebruik van de Hearing Reality technologie en heeft natuurlijk ook een uitstekend draagcomfort. De prijs voor dit product is in combinatie met een ZorgVrij Pakket. Hierdoor ontvangt u 5 jaar garantie, service en onderhoud en ook schoonmaak en onderhoudsartikelen voor het hoorapparaat.

Starkey Livio AI 2400
Deze variant is de meest unieke van de drie. De Starkey Livio AI 2400 is namelijk het eerste hoortoestel met Artificial Intelligence. Hierdoor kunt u gebruik maken van valdetectie maar worden ook uw fysieke en mentale gezondheid gemeten. Hiernaast maakt deze versie het ook mogelijk om talen te vertalen.

De service bij het Twentsch Hooratelier

Bent u nou nieuwsgierig geworden naar de hoortoestellen van Starkey Livio? Kom dan gerust een keer een kopje koffie drinken bij ons. Ons streven is om de meest geavanceerde hoorwinkel van Twente te kunnen bieden. Wij hebben dan ook ruimtes die volledig geluidswerend zijn en speciale meetcabines om alles te kunnen meten aan uw gehoor. Wij kunnen op deze wijze zichtbaar maken wat de beste hooroplossing is voor u. Wij zijn zes dagen per week geopend en volledig aangepast naar de nieuwe situatie. Het is ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te boeken.

Afspraak maken?