Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Starkey Livio AI 2400

€1450,- (incl. BTW)

De Livio AI 2400 is het eerste hoortoestel met automatische Artificial Intelligence. Starkey heeft verbeteringen aangebracht in het reduceren van omgevingslawaai en het verbeteren van spraak, dit maakt het comfortabeler en kost daardoor minder inspanning. Als u muziekliefhebber bent kunt u de muziek weergave aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en wensen via de Thrive app.

Dit hoortoestel is high tech en zit boordevol techniek en sensoren. Met deze technologie is het hoortoestel bijvoorbeeld in staat om uw fysieke en mentale gezondheid te meten.Het kan waarnemen wanneer u valt en zal een aantal belangrijke personen uit uw omgeving alarmeren door een sms naar ze toe te sturen, zodat hulp sneller aanwezig zal zijn. Met uw mobiele telefoon kunt u via 2.4GHz muziek, telefoongesprekken, navigatie of bijvoorbeeld luisterboeken streamen.

Tevens beschikt dit hoortoestel over een unieke vertaalfunctie die ervoor zorgt dat de gesproken taal van uw gesprekspartner in de Thrive Hearing app automatisch in uw oor zal worden vertaald. Naast al deze indrukwekkende functies scoort de Starkey Livio AI 2400 natuurlijk ook erg goed op audiologisch gebied. Uw hoort en verstaat op een natuurlijke en comfortabele manier. Spraak in wordt in de meest uitdagende situaties het helder en natuurlijk doorgegeven.

  • Het is mogelijk om uw fysieke gezondheid bij te houden
  • Vertaalfunctie van maar liefst 27 verschillende talen
  • Oplaadbaar via Lithium-ion en beschikt over een snellader
  • Tap Controle, uw hoortoestel bedienen met een simpele beweging
  • Online aanpasbaar (Hearing Care Anywhere van Starkey)
  • Natuurlijk en comfortabel horen
  • Behoud de natuurlijke geluidsbeleving in gezelschap

Afspraak maken Private Lease

Starkey Livio AI 2400
v.a.
€1450
Starkey Livio AI 2400
Starkey Livio AI 2400
Starkey Livio AI 2400

Gerelateerde producten

Afspraak maken?