Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Starkey Livio 2000

€1250,- (incl. BTW)

Met deze Livio hoortoestellen geniet u van een zeer goede geluidskwaliteit en comfort. De geavanceerde ‘Hearing Reality technologie’ van Starkey helpt u om te verstaan in de meest lastige omgevingen. Uiteraard is deze net als de Livio 2400 AI te koppelen aan uw mobiel en kunt u hiermee draadloos streamen (telefoneren en muziek luisteren) en aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

De Livio is ook beschikbaar in de 2400 uitvoering, dit hoortoestel is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar ook de mogelijkheid geeft om mentale en fysieke activiteiten te volgen. Door de geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie kan Livio AI™ detecteren of u bent gevallen en ook als een virtuele assistent fungeren. Meer informatie over dit unieke hoortoestel vindt u hier: Livio 2400 AI

Prijs is in combinatie met een ZorgVrij Pakket. Deze is inclusief aanpassing, service en onderhoud, 5 jaar garantie, batterijen, schoonmaak en onderhoudsartikelen. Neem contact met ons op of klik hier voor meer informatie over de prijs.

  • Natuurlijk en comfortabel horen dankzij de Starkey ''Hearing Reality technologie''
  • De hoortoestellen kunnen door uzelf aangepast worden met de app(Android en iOS)
  • Behoud de natuurlijke geluidsbeleving in gezelschap
  • Oplaadbaar met Lithium-Ion technologie
  • Online aanpasbaar (Hearing Care Anywhere van Starkey)

Afspraak maken Private Lease

Starkey Livio 2000
v.a.
€1250
Starkey Livio 2000
Starkey Livio 2000
Starkey Livio 2000

Gerelateerde producten

Afspraak maken?