Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Phonak Marvel M50

€1050,- (incl. BTW)

De nieuwe generatie hoortoestellen van Phonak. De M50 is voorzien van iets minder technologie ten opzichte van de M70. Dankzij de nieuw AutoSense OS 3.0 techniek herkent het toestel meer luistersituaties dan ooit tevoren en past deze zich automatisch aan. U kunt genieten van een beter spraakverstaan in rumour en ervaart minder luisterinspanningen in het dagelijks leven. Het toestel is voorzien van een unieke binaurale voicestream technologie. Uw hersenen worden hierdoor beter gestimuleerd, dit zorg ervoor dat u optimaal kunt profiteren van het horen van spraak in beide oren in voornamelijk luidruchtige omgevingen, aan de telefoon en wanneer u de spreker niet aankijkt.

Phonak Marvel toestellen kunnen verbinding maken met Apple iOS- of Android-smartphones of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit. Met de connector voor de televisie heeft een eenvoudige plug-and-play oplossing. U kunt van uw favoriete tv-programma’s en films genieten. U zult altijd een geluidskwaliteit van topklasse ervaren bij het streamen. Het lijkt op het gebruik van draadloze koptelefoons. De Marvel hoortoestellen zijn wellicht nog beter omdat ze gestreamde spraak en muziek signalen onderscheiden. Hierbij passen ze zichzelf automatisch aan zodat u een optimale geluidskwaliteit ervaart.

Prijs is in combinatie met een ZorgVrij Pakket, deze is inclusief aanpassing, service en onderhoud, 5 jaar garantie, batterijen, schoonmaak en onderhoudsartikelen. Neem contact met ons op of klik hier voor meer informatie over de prijs.

 

  • Hoge kwaliteit geluidstreaming
  • Verbeterde geluidskwaliteit terwijl de hoorprestaties en het spraakverstaan optimaal blijven
  • Betere herkenning en automatische aanpassing dan ooit tevoren
  • Het eerste hoortoestel dat gestreamde signalen onderscheid
  • Binaural VoiceStream Technologie, vloeiende verbinding tussen beide hoortoestellen
  • Te gebruiken met zowel Apple als Android telefoons
  • Uit te breiden met accessoires van topkwaliteit (microfoon, tv en telefoon)
  • Oplaadbare versie met lithium-ion-accutechnologie

Afspraak maken Private Lease

Phonak Marvel M50
v.a.
€1050
Phonak Marvel M50
Phonak Marvel M50
Phonak Marvel M50

Gerelateerde producten

Afspraak maken?