Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Signia’s nieuwe hoortoestellen X zijn een van de kleinste hoortoestellen ter wereld. Hierdoor geven ze u een hoog zelfvertrouwen, omdat niemand weet dat u ze draagt!

De Signia X is uitgerust met super zachte siliconen sleeves, die in meerdere maten beschikbaar zijn. De sleeves klikt u gemakkelijk op de hoortoestellen. Ze zitten stevig in het oor en zorgen voor een natuurlijke en perfecte fit. Aangezien de sleeves in meerdere maten beschikbaar is hoeft u niet te wachten op een maatwerk hoortoestel. 

De hoortoestellen bieden alles wat je van een eersteklas hoortoestel verwacht. De kwaliteit van de hoor prestaties zijn uitstekend hierdoor zijn gesprekken in de omgeving goed verstaanbaar, hoe lawaaierig het ook is in de omgeving.

Specifieke functionaliteiten Signia X

Kristalhelder geluid

Door het technologische platform Signia Xperience begrijpt het hoortoestel precies wat belangrijk voor de gebruiker is. Als u bijvoorbeeld uit eten bent, maakt Signia Xperience het gesprek in perfecte harmonie wat voor minder verwarring en frustratie leidt. 

Perfecte positie

In tegenstelling tot de hoortoestellen die achter het oor zitten, zijn de hoortoestellen van de Signia X geplaatst in het oor zelf waardoor het geluid in de gehoorgang wordt opgevangen. Hierdoor kan er goed gebeld en naar muziek geluisterd worden met de in-ear hoortoestellen. Op deze manier zal u bijna vergeten dat u hoortoestellen draagt.

Persoonlijke ondersteuning

Het is mogelijk om op afstand direct hulp te krijgen dankzij de Signia’s TeleCare ondersteuning via de Signia App. Via deze app staat u in verbinding met onze audiciens waardoor u direct een seintje kunt geven als er eventuele problemen zijn met uw hoortoestel. 

Signia App

Met de Signia App kunt u alle mogelijkheden van uw hoortoestel benutten en het aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Denk hierbij aan audio-streaming, afstandsbediening en ondersteuning op afstand. 

Voordelen Signia X

De Signia X is in alle opzichten een hoortoestel van de toekomst. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Zo ontworpen dat de hoortoestellen bijna niet te zien zijn
  • Door de siliconen click sleeves zijn de hoortoestellen direct draagbaar
  • Persoonlijke wensen zijn handmatig in te stellen
  • Streaming via bluetooth

 

Meer weten over de Signia X?

De hoortoestellen van Signia geven vele voordelen. Wilt u graag meer weten over de Signia X? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis!

Afspraak maken?