Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Wij leveren verschillende hoortoestellen van het merk Phonak. Dit is een merk waarbij innovatie, moderne technologie en kwaliteit voorop staat. Ze bieden een oplossing voor iedere hoorbehoefte.

Phonak is opgericht in 1974 in Zwitserland en heeft vestigingen over de gehele wereld. Phonak is dan ook een wereldwijde leverancier van hoortoestellen of andere hooroplossingen.

Phonak Paradise techniek

De Phonak Paradise hoortoestellen zijn de meest moderne en multifunctionele modellen van dit moment. Er wordt een uitzonderlijke geluidskwaliteit met universele bluetooth connectiviteit gecombineerd.

Het Phonak Paradise model bevat alle innovaties en gebruiksgemakken die de laatste jaren voor hoortoestellen zijn uitgevonden. Zo kun je de hoortoestellen opladen en koppelen met verschillende apparaten om je heen, denk aan je mobiele telefoon, televisie of tablet. Op deze manier kun je naadloos al je audio diensten vanaf je iPhone en Android apparaten in stereo kwaliteit streamen naar beide oren.

Phonak Paradise is daarmee een van de eerste hoortoestellen die universele connectiviteit biedt voor bijna alle apparaten.

Specifieke functionaliteiten Phonak Paradise

AutoSense OS 3.0

Door de AutoSense functionaliteit passen de Phonak Paradise hoortoestellen zich automatisch aan de geluidsomgeving aan. De technologie voelt de omgeving aan en zal het hoortoestel vanzelf bijstellen wanneer dit nodig is. Of dit nou in een drukke of rustige omgeving is. Dankzij de AutoSense functie hoef je minder moeite te doen om mensen in je omgeving te verstaan.

Binaurale VoiceStream Technology

Met de Binaurale VoiceStream functie van de Phonak Paradise is het mogelijk om een zeer snelle draadloze communicatie te maken tussen het linker en rechter hoortoestel. Hierdoor is het makkelijker te bepalen waar geluiden vandaan komen en hoe ver je van een bepaalde geluidsbron bent verwijderd. Hierdoor is er minder inspanning nodig voor het luisteren naar de omgeving.

AirStream Technologie

De hoortoestellen van Phonak Paradise zijn voorzien van AirStream technologie. Zo kun je al je tv-programma’s, films en series optimaal volgen. Dit kan gedaan worden met behulp van de Phonak TV connector die je laat streamen vanaf elke tv of stereo systeem. Daarnaast kun je de hoortoestellen ook nog verbinden met je telefoon, laptop of tablet.

My Phonak App

Er is een My Phonak App ontwikkeld om zo je hoortoestellen te bedienen. Het werkt als ware als een afstandsbediening. Verder kun je alle informatie over je hoortoestel terugvinden in de app. De app heeft aanpassingsopties, waaronder ruisonderdrukking en spraakfocus. Het bedienen van je hoortoestel was nog nooit zo makkelijk.

Voordelen Phonak Paradise

De Phonak Paradise is in alle opzichten een hoortoestel van de toekomst. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Exceptioneel goed geluid ook bij streaming van audio.
  • Minder luisterinspanning nodig
  • Automatische aanpassing naar omgevingsgeluiden
  • Ontworpen om te verbinden met smartphones en andere elektronische alledaagse apparaten met bluetooth
  • Snel oplaadbaar en de hele dag te gebruiken met direct streaming via beide oren
  • Met de My Phonak app in controle over je eigen hoortoestel
  • Jouw mobiele telefoon is meteen je afstandsbediening

Meer weten over de Phonak Paradise?

De hoortoestellen van Phonak geven vele voordelen. Wilt u graag meer weten over de Phonak Paradise? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis!

Afspraak maken?