Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Een hoortoestel op afbetaling: de mogelijkheden

Wanneer het gehoor vermindert is dit natuurlijk erg vervelend. In eerste instantie is het dan het best een test te doen om te kijken in hoeverre het gehoor vermindert is. Een hoortoestel is dan in veel gevallen de beste oplossing voor uw hoorprobleem.

Toch is het voor veel mensen moeilijk om toe te geven aan een gehoorprobleem. Wat er dan vervolgens vaak bij bovenop komt is de prijs van een hoortoestel. Een hoortoest
Dit zijn vaak redenen waarom mensen het nemen van een hoortoestel dan toch vaak uitstellen, terwijl het de kwaliteit van leven behoorlijk kan verbeteren.


Een hoortoestel op afbetaling kan dan een oplossing zijn. Bij het Twentsch hooratelier kunt u namelijk een hoortoestel in termijnen afbetalen. 

Mogelijkheden bij een hoortoestel op afbetaling

Een hoortoestel is voor veel mensen een behoorlijke investering. Bij het Twentsch Hooratelier kunt u daarom een hoortoestel betalen via afbetaling. Afhankelijk van de prijs wordt er dan een bepaald bedrag per maand betaald. Wanneer u wilt weten welke hoortoestellen hiervoor in aanmerking komen, of wat de maandelijkse kosten zijn, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Tevens is het mogelijk om online een afspraak te boeken bij één van onze vestigingen of bij u thuis. 

Prijs van een hoortoestel

De prijs van een hoortoestel is opgebouwd uit een aantal componenten. Technische kenmerken, aanpassingen, service en het onderhoud en garantie zijn zaken die allemaal meegenomen worden in de prijsstelling van een hoortoestel. Volledige vrijheid en zelf bepalen waar u voor betaalt kan bij het Twentsch Hooratelier. De kosten van de hoortoestellen zijn dan afhankelijk van het belastingvoordeel dat u mogelijk ontvangt of de vergoeding van uw zorgverzekering.

Het Twentsch Hooratelier

Het Twentsch Hooratelier heeft twee vestigingen, in Enschede en Borne. Tevens is het bij ons mogelijk om een afspraak te maken voor bij u thuis. Bij het Twentsch Hooratelier staan wij voor een hoge kwaliteit en goed persoonlijk contact.

Bij het Twentsch Hooratelier hebben wij ruimtes die volledig geluidswerend zijn. Speciale meetcabines zijn aanwezig om uw geluid goed door te kunnen meten. Op deze wijze kunnen wij volledig zichtbaar maken wat de beste hooroplossing is voor u. Wij zijn zes dagen per week geopend en zijn volledig aangepast naar de nieuwe situatie.

Afspraak maken?