Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Wilt u om de zoveel tijd uw hoortoestel vervangen voor een nieuw toestel en wilt u profiteren van volledige hoorzorg en topservice? Bij het Twentsch Hooratelier kunt u uw hoortoestel leasen via het Hoorcompleet Private Lease programma zodat u altijd voorzien bent van het nieuwste model.

 

Hoorcompleet Private Lease programma

Het Hoorcompleet private lease programma is een professioneel private lease pakket van het Twentsch Hooratelier omringd met volledige hoorzorg en top service. Het dragen van een hoortoestel is hierdoor betaalbaar en perfect geregeld. We selecteren samen met u een hoortoestel en het verzorgingspakket dat het beste bij u past. U bent niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Verder bespaart u uw eigen risico en betaald een vast bedrag per maand.

Verschillende abonnementen

Het hoorcompleet private lease programma bestaat uit verschillende abonnementen. Ieder abonnement is gebaseerd op een ander levensstijl. Wanneer u bijvoorbeeld een gemiddelde levensstijl heeft kunt u het beste kiezen voor het midden abonnement. Voor een actieve levensstijl is het hoog abonnement de beste keuze en voor de zeer actieve levensstijl is het top abonnement de beste keuze. Bij onze audicien in Enschede helpen we u graag verder om de juiste keuze te maken.

Periodieke controles

Het succes van het dragen van een hoortoestel is mede afhankelijk van de conditie van uw gehoor. Daarom is een regelmatige controle van essentieel belang. Onze audiciens zijn speciaal opgeleid om u het beste advies te geven als het om uw gehoor gaat. De periodieke controle bestaat uit: inspectie van het oor, volledige hoormeting, de intake, speciale IG-(insertion gain) meting waarbij we het toestel instellen door exact te meten hoe geluid op het trommelvlies aankomt.

Nieuwste apparatuur

Wanneer u bij ons uw hoortoestel gaat leasen heeft u altijd beschikking over de nieuwste hoortoestellen en daarmee over de nieuwste technologie. U betaalt een maandelijks bedrag en bent nauwelijks duurder uit dan wanneer u het toestel direct koopt.

Ook al verzorgd u uw hoortoestel goed, na verloop van tijd kunnen speakers minder gaan functioneren. De pasvorm kan veranderen en de software van uw hoortoestel is wellicht verouderd. Ook kan de kwaliteit van uw gehoor veranderen. Dit kan ertoe leiden dat uw hoorapparaat niet meer optimaal is. Door regelmatige controle en het 3- jaarlijks vervangen van uw hoortoestel, bent u er altijd zeker van dat uw hoortoestel en uw gehoor in topconditie zijn. Het Hoorcompleet private lease programma wordt aangegaan voor 3 jaar en start vanaf het leveren van de hoortoestellen.

 

Bedrag per maand

Ook de financiële kant van het Hoorcompleet private lease programma is bijzonder aantrekkelijk. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van het hoortoestel, controles, batterijen en een verzorgingspakket. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Het hoortoestel heeft 3 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.

  • Altijd de beschikking over de nieuwste hoortoestellen
  • Uitsluitend A-merken
  • Vrije keuze zonder invloed zorgverzekeraars
  • 3 jaar garantie
  • Besparing eigen risico
  • 3 jaarlijkse vervanging hoortoestel
  • Vast maandelijkse bedrag
  • Kosteloos onderhoud hoortoestel
  • Incl. service en onderhoudsproducten
  • Keuze uit alle modellen

De voordelen

Het Hoorcompleet private lease programma geeft veel voordelen, gemiddeld lage kosten en zorgt dat je meestal binnen een dag geholpen bent. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, het toestel en onze pakketten bieden wij de beste oplossing voor u.

Meer weten over het leasen van een hoortoestel?

Het Hoorcompleet private lease programma geeft vele voordelen, gemiddeld lage kosten en zorgt dat je meestal binnen een dag geholpen bent. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, het toestel en onze pakketten bieden wij de beste oplossing voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis!

Afspraak maken?