Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Nieuw! De Siemens Signia X

Uw leven staat niet stil. Of u er nu op uitgaat om te joggen, met vrienden staat te praten op een feestje of het rustig aan doet in en om het huis, u bent bij 90% van uw activiteiten in beweging en uw omgeving verandert voortdurend. Terwijl u beweegt, verandert ook de wereld van geluiden om u heen.

Het horen gaat binnen een paar tellen van gemakkelijk naar bijna onmogelijk als u vanuit uw relatief rustige omgeving thuis of in de auto naar een akoestisch uitdagender plek gaat, bijvoorbeeld een druk winkelgebied.

Iedereen heeft een unieke hoorbeleving. Die hangt af van waar u bent en wat u doet. Tot nu toe kunnen hoortoestellen alleen maar luisteren en op intelligente wijze inschatten in wat voor situatie u zich bevindt. Ze kunnen geen volledig beeld vormen van uw specifieke omgeving en wat uw rol daarin is.

Ons revolutionaire technologisch platform heet Signia Xperience. Met de eerste akoestische en bewegingssensoren ter wereld zijn ze een echte game-changer.Het is de kern van de geluidsverwerking in onze nieuwe hoortoestellen. Met Signia Xperience begrijpt uw hoortoestel wat belangrijk voor u is, zodat u altijd kunt horen wat er voor u toe doet.

Als u bijvoorbeeld uit eten bent met vrienden, maakt Signia Xperience het gesprek met uw tafelgenoten en de live achtergrondmuziek kristalhelder en in perfecte harmonie met elkaar. Als de ober u van achteren benadert en vraagt of alles naar wens is, hoort u zijn stem duidelijk terwijl het stemgeluid van andere gasten zacht op de achtergrond blijft. Geen verwarring en frustratie meer.

Alles klinkt natuurlijk op het juiste volume en u weet uit welke richting een geluid komt. ‘s Werelds eerste hoortoestellen met akoestische en bewegingssensoren, die begrijpen waar u bent en wat u doet, bezorgen u een hoorbeleving die heel natuurlijk is en u zeker zal verrassen.

U kunt nu terwijl u staat te koken uw familie achter u horen en verstaan, zelfs al is de keuken gevuld met uw kookgeluiden. U kunt met uw vrienden in het park wandelen en ze uit alle richtingen horen, terwijl u ook volop geniet van zingende vogels in de bomen.

 

Afspraak maken?