Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Bij Twentsch Hooratelier bieden wij u net dat stukje extra kwaliteit. Het gaat immers om uw gehoor. Onze professionals doen er dan ook alles aan om de weg naar de beste oplossing zo aangenaam mogelijk te maken. Wat ons uniek maakt? Wij hebben alles in het werk gesteld om u de meest geavanceerde hoorwinkel van Twente te bieden. 

In onze vestigingen in Enschede en Borne beschikken wij over speciale meetcabines en geluidswerende ruimtes om zelfs de kleinste afwijkingen aan uw gehoor te kunnen ontdekken. Op deze manier kunnen wij met de beste hooroplossing voor u komen. Wij helpen u graag onder het genot van een bakje koffie en geven u de persoonlijke service die u wenst.

Adres gegevens

De dichtstbijzijnde winkel voor u is in Borne.

In de vestiging in Borne werken wij voornamelijk op afspraak. De vestiging in Borne zit direct aan de snelweg en er valt gratis te parkeren. Wij zijn hier gevestigd in ‘de Poort van Borne’, een gezondheidscentrum. Een afspraak maken kan makkelijk via onze website. Let er hierbij op dat je de locatie wijzigt in het formulier naar Borne of bij u thuis. 

Borne

Theresiaplein 1.02
7622 HK Borne
info@twentsch-hooratelier.nl
053 478 54 85

Openingstijden

De vestiging in Borne is geopend op de volgende tijdstippen:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Maak een afspraak bij onze audicien in de buurt van Tubbergen!

Komt u dus uit Tubbergen en bent u op zoek naar een audicien in de buurt? Maak dan een afspraak bij onze hoorwinkel in Borne of neem contact met ons op!

Afspraak maken?