Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Bent u op zoek naar een Audicien in de buurt van Hengelo? Kom dan langs bij het Twentsch Hooratelier. Wij hebben vestigingen in Enschede en Borne. Wat ons zo uniek maakt? Wij stellen alles in het werk om de meest geavanceerde hoorwinkel van Twente te kunnen bieden aan onze klanten. Wij hebben speciale meetcabines en geluidswerende ruimtes beschikbaar om zo alles aan uw gehoor te kunnen ontdekken en met de beste hooroplossing voor u te kunnen komen.

Adres gegevens

De dichtstbijzijnde winkels zijn voor u in Borne of Enschede.

In de vestiging in Borne  werken wij voornamelijk op afspraak. De vestiging in Borne zit direct aan de snelweg en er valt gratis te parkeren. Wij zijn hier gevestigd in ‘de Poort van Borne’, een gezondheidscentrum. Een afspraak maken kan makkelijk via onze website. Let er hierbij op dat je de locatie wijzigt in het formulier naar Borne of bij u thuis. 

Borne

Theresiaplein 1.02
7622 HK Borne
info@twentsch-hooratelier.nl
053 478 54 85

In Enschede zijn wij tot 11.00 goed te bereiken met de auto, het is namelijk mogelijk om voor de deur uit te stappen. Is het voor u lastig om langs te komen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om iemand bij u thuis te laten komen. 

Enschede

Marktstraat 8
7511 GD Enschede
info@twentsch-hooratelier.nl
053 478 54 85

 

Openingstijden

Beide vestigingen hebben dezelfde openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Maak een afspraak bij onze audicien in de buurt van Hengelo!

Komt u dus uit Hengelo en bent u op zoek naar een audicien in de buurt? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op!

Afspraak maken?