Afspraak maken Afspraak maken Online hoortest Online hoortest

Ervaart u problemen met uw gehoor? Dan kunt u terecht bij het Twentsch Hooratelier. Wij zijn een gespecialiseerde audicien onder andere gevestigd in Borne.

Kwaliteit bij Twentsch Hooratelier

Wij hebben alles in werk gesteld om u de meest geavanceerde hoorwinkels van Twente te bieden. Volledig geluidswerende ruimtes, speciale meetcabines om de kleinste defecten aan het gehoor te kunnen ontdekken en de beste apparatuur om inzichtelijk te maken wat de beste hooroplossing is voor u.

Dit alles in een fijne sfeer, met een heerlijk kopje koffie en een service met een glimlach. Wij doen er alles aan om de weg naar de beste oplossing zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt ons vinden in het gezondheidscentrum ‘de Poort van Borne’.

Gehoortest Audicien Borne

Voor een gehoortest kunt u gratis bij ons terecht en wij doen onze uiterste best om de test zo prettig mogelijk voor u te maken. Maak een afspraak met onze audicien in Borne of maak gebruik van onze online hoortest. Deze test geeft een indicatie van uw huidige gehoor. Voor een professioneel en uitgebreid advies met betrekking tot uw gehoor kunt u terecht bij onze ervaren audiciens.

 

Deskundig advies

Wanneer de hoortest in goede orde is afgerond krijgt u deskundig advies van onze specialisten over uw persoonlijke hoorsituatie. Wij zoeken samen met u naar een geschikt hoortoestel voor uw hoorprobleem en wij geven u een compleet overzicht van alle typen, merken en hoortoestellen die leverbaar zijn bij onze audicien in Borne. Zo kunt u zich rustig verdiepen in de verschillende specificaties van onze hoortoestellen.

Private lease hoortoestel

Het Twentsch Hooratelier biedt een hoorcompleet private lease programma aan wat een professioneel private lease pakket is inclusief volledige hoorzorg en top service. Het dragen van een hoortoestel is hierdoor betaalbaar en perfect geregeld. We selecteren samen met u een hoortoestel en het verzorgingspakket dat het beste bij u past. U bent niet afhankelijk van uw zorgverzekeraar, bespaart eigen risico en betaald een vast bedrag per maand.

 

Verschillende abonnementen

Het hoorcompleet private lease programma bestaat uit verschillende abonnementen. Ieder abonnement is gebaseerd op een ander levensstijl. Wanneer u bijvoorbeeld een gemiddelde levensstijl heeft kunt u het beste kiezen voor het midden abonnement. Voor een actieve levensstijl is het hoog abonnement de beste keuze en voor de zeer actieve levensstijl is het top abonnement de beste keuze. Bij onze audicien in Borne helpen we u graag verder om de juiste keuze te maken.

Maak een afspraak bij onze audicien in Borne!

Een hoortest bij Twentsch Hooratelier is van korte duur en bovendien gratis. Laat uw gehoor testen door een van onze gespecialiseerde audiciens in Borne. Maak een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis!

Afspraak maken?